Ol borbotte

„Ol Borbotte“, dat is de bron, de fontein van onze voorouders.
Het is ook een dorp in het dorp, een vallei in onze bergen, een helling op de rand van de V, het is een rustplaats, een toevluchtsoord.

„Ol Borbotte“, dat is tevens ons huis, onze boerderij, en het idee, dat als sinds vijftien jaar aan het rijpen is, om U te onthalen.
„Ol Borbote“ is de eerste realisatie van een landelijk vakantiehuis: het „Lu Trô des Rènes“.

„Lu Trô des Rènes“ is tevens een plekje in de nabijheid, waar je boomkikvorsen vond. Ideaal, om de natuur uit te vorsen

Of met de kinderwagen, te voet, op ski’s of op een paard (echt waar: tijdens de hoogseizoen houden wij die op de wij, voor Uw ritjes), alles is ontworpen voor Uw ontspanning en voor Uw pret, met de familie of met vrienden.

„Lu Trô des Rènes“ is een toenmalige boerderij met een broodoven, een werkplaats, een paardenstal en waarschijnlijk de woning van een knecht.

Na onze renovatie is het nu een vol uitgerust landelijk vakantiehuis, dat ook met brandbeveiliging is voorzien.

Gelijkvloers zijn er twee dubbelkamers, elke met bad (badkuip, wastafel en WC), en een hal die naar een groot en zonnig terras leidt.

Op de verdieping is er een kookhoekje met afwasmachine, microgolf, gewone oven, kookplaten en afzuigkap, zoals eetkamer en woonkamer met kabel-TV, DVD-Player, Hi-Fi, kachel en ADSL-aansluiting.
De derde slaapkamer, die ook met een ADSL-aansluiting is uitgerust, heeft twee gewone bedden en een hoogslaper, en beschikt over een bad (douche, wastafel, WC).