Lu Trô des Rènes…

Kenmerken

 

Prijzen

WE LONG WE MID-WEEK WEEK
LAGE SEIZOEN 238€ 238€ 352€
MIDDEL SEIZOEN 334€ 334€ 403€
HOOG SEIZOEN 426€ 426€ 472€
KERST EN NIEWJAAR VAKANTIE 858€
FEESTWEEK-END 416€

Meer details

Dat is tevens een plekje in de nabijheid, waar je kikkers vond. Ideaal om de natuur te ontdekken.
Of met de kinderwagen, te voet, op ski’s of zelf op een paard (echt waar: tijdens de hoogseizoen houden wij die op de wij, voor Uw ritjes), alles is ontworpen voor Uw ontspanning en voor Uw pret, met familie of vrienden.
« Lu Trô des Rènes » is een toenmalige boerderij met een broodoven, een werkplaats, een paardenstal en waarschijnlijk ook de woning van een knecht.

Na onze renovatie is het nu een vol uitgerust landelijk vakantiehuis, dat ook met een brandbeveiliging is voorzien.

Gelijkvloers zijn er twee dubbelkamers, elke met bad (badkuip, wastafel en wc) en een hal, die naar een groot en zonnig terras leidt met barbecue.

Op de verdieping is er een kookhoekje met afwasmachine, magnetron, gewone oven, kookplaten en afzuigkap, zoals eetkamer en woonkamer met kabel-TV, Dvd-player Hi-Fi-, kachel en Adsl-Aansluiting.

De derde slaapkamer, die ook met een Adsl-aansluiting is uitgerust, heeft twee eenpersoons bedden en een stapelbed, en beschikt over een bad (douche, wastafel en wc).

Dit vakantiehuis, dat naast het woonhuis van de eigenaar ligt, bevindt zich aan de rand van het dorp, en is vertrekpunt van onvergetelijke wandelingen naar de Burg Reinhardstein, naar het meer van Robertville, na de alpineskipisten van Ovifat, na de toren van Botrange, naar de lokale skipisten…

Om de kwaliteit van onze vakantiewoningen te waarborgen zijn studentenfeesten, vrijgezellenavonden en dergelijke niet toegelaten.

Om de kwaliteit van onze vakantiewoningen te waarborgen, is het verboden te roken. Bedankt voor Uw begrip.

 

 

Sign up for Newsletter:

Loading...